tiistai 17. maaliskuuta 2015

Veetinen

Kai se olisi jotain kuulumisia väserrettävä, pitkästä aikaa. Tälläkertaa taidan keskittyä Veetiin, sillä poneista ei ole nyt mitään ajankohtaista sanottavaa.

Tohelon kyyläilyt on jääny vähemmälle ja hepsu pystyy keskittymään paremmin siihen itse asiaan. Estevalkut on sujunu hyvin ainakin hepan puolesta, itse meinaan välillä ratsastaa vähän miten sattuu.
Ollaan oltu maneesissa yksin useaan otteeseen mutta siihenkään heppa ei ole tuumannut mitään :) Puomitehtävät sujuu hyvin ja muutenkin kaikki ratsastukset on menny kohtuullisesti. Veeti on vaan niin ♡

Viime viikolla hypittiin jo hiukan isompia esteitä. Lävistäjä linjalla kolmois sarja ja kaikki esteet oli yli metrisiä. Myös uusintakäännöksiä harjoteltiin :) Pari erikoisestettäkin hypättiin.
Myös ulkona kokeiltiin hyppiä ojien yli. Kyllä Veeti tykkäs :)

Ensi sunnuntaina on Lallon Jaanan maastakäsittely kurssi, johon menen Veetin kanssa! Mielenkiinnolla odotan sunnuntaita, että miten heppa käyttäytyy. Onneksi se on tutussa maneesissa, joten sen puolesta ei tarttee jännittää.

Viime lauantaina oli Paken kouluvalkku. Veeti meni todi hyvin! Alussa tehtiin väistöjä käynnissä&ravissa. Sen jälkeen mentiin paljon keskiravia ja laukattiin iiisoa laukkaa :D  Ei siis mitään pientä piiperrystä. Nyt sain hepsun menemään peräänannossa paljon ja takaosa teki töitä. Oli se nokkakin oikeeseen suuntaan sentään.











1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisitko muuten kuvia Veetistä? Itselläni nimittäin niitä on puhelimessa :-)