maanantai 21. heinäkuuta 2014

Juicen ratsastus ja Nilpan uitto!

Ensin kerron teille Juicen kahdesta ratsastuskerrasta. Sitten Nilpan uittamisesta.

Sunnuntaina Emma tuli ratsastamaan Juicen. Kentällä laitoin kolme käyntipuomia pitkällesivulle ja pujottelun toiselle sivulle. Niitä käynnissä ja ravissa molemmissa suunnissa.
Sitten kasasin puomit kasaan ja kanisterit toisellesivulle esteeksi.
Otettiin laukkaa pitkille sivuille molemmissa kierroksissa. Yllättävän hyvin Juice nostaa laukat ja säilyttää laukat. Nostin puomikasan ensin pystyksi ja sitten ristikoksi. Korkein oli n. 40cm.
Lopuksi Emma meni ravissa pitkät sivut tempolisäyksien kera.







Tänään Juice sai vuorostaan Eerikan selkään. Kentällä verkkaili ensin käynnissä ja ravissa. Sekä laukassa. Sitten ne meni muutaman kerran keskivaikean riding class-ohjelman läpi.

Hyvin meni poni molemmilla kerroilla :)

Eilen laitoin Nilpalle suitsen päähän ja hyppäsin selkään. Käveltiin noin puolkilsaa ja saavuttiin rannalle. Poni oli suht rauhallinen ja malttoi kävellä/ ravata rauhallisesti. Rannalla kuitenkin kaikki oli pelottavaa ja piti kyylätä kaikkea eikä poni meinannut mennä järveen.
Kuitenkin päästiin veteen ja käveltiin siellä ympyrää. Tälläkertaa poni pääsi uimaankin asti, minä myös. Poni teki loikan järvessä ja minä tipuin selästä ja jouduin uimaa :D Ei muuta kuin takaisin selkään ja kahlailtiin heti rannassa. Takaisin ponilla oli virtaa kuin pienessä kylässä. Vähän matkaa rarsastin kotiapäin mutta totesin helpommaksi taluttaa ponin, sillä ötököitäkin oli kauheasti ja poni oli ihan hysteerinen.:/


Ei kommentteja: