sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalneterin luukku7!

Joutuisaa joulukuuta!



Luukussa kerron vähän ponien treeneistä sekä muutenkin liikutuksista.

Tykkään sitä että liikutan poneja mahdollisimman ponipuolisesti. Eli ajoa, ratsastusta, peräponeilua, juoksutus liinassa&irtona, hypytys, maastoilu (erillaiset maastot, metsät, järvi, tiet yms), peltoilu, kentällä pyörittäminen, agility, maastakäsin juttuja ym. Eli kaikkea mahdollista, erillaisissa paikoissa.

Tällähetkellä viikko-ohjelmaan kuuluu, pari ajoa, pari vapaata, mahdollinen ratsastus, juoksutus sekä peräponeilua. Mutta maaston pohjien mukaan sekä kelien (talvella) mitä pystytään tekemään. Kesällä tietty monipuolisempaa liikutusta, kun pystyy uittamaan sekä muutenkin kivempaa harrastaa vaikka j a mitä :)

Koska ponit strattaa raveissa, jotta pysyy se kisaamisen into niin välillä on kausia jolloin ei ajeta ollenkaan! Kesälomat myös minun ponit viettää. Joskus myäs talviloma, viikko-pari.

Miten teidän hepat/ponit liikkuu? Monesti viikossa? Mikä on kivoin vuoden aika harrastaa heppojen kanssa?




Blogi tänään: Raviponin elämää!
Vilja kirjoittaa blogissaan kahdesta raviponi shettiksestä sekä issikasta! Käykäähäbn katsomassa blogia :)
Kommentti löytyy blogista!
SANAJAHTI 2014!

aakkosten 19 kirjain kahteen kertaan

3 kommenttia:

ViljaK kirjoitti...

kiitos paljon esittelystä :) meillä ponit liikkuu noin 3-4 kertaa viikossa ajaen ja sitten parina päivänä tehdään jotain muuta. lähinnä samoja mitä sinäkin. ja lempivuodenaika on ehdottomasti talvi silloin kun on paljon lunta... mutta näiden kelien takia sanon nyt kesän.

Inka kirjoitti...

Kiitos kommentista!

isa kirjoitti...

Kiva postaus! Omat ponini liikkuvat 6krt viikossa ja kesä on kivoin vuodenaika :)