perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 12!

 Toivokaamme valkeaa joulua!

Muistakaa osallistua Kinglandin ratsastus sukkien/hanskojen arvontaan!
Sekä linkittäkää blogeja, niitä pyytävään postaukseen!
(katso aijemmat luukut!)

Kalenterin luukun takaa: Hyvää joulua Inka!

Hihh, avasin  tänään ekan joulupaketin itselleni :D Horzen paketti tuli, siellä oli kaksi tavaraa: Nipan joululahja sekä miun ratsastus saappaat!

Koska köyhän miehen pussi on kokoajan miinuksella (turhien ostosten takia), joten kipaisin horzen verkkokauppaan jossa -25% kaikista tuotteista vain perjantai päivän. Menin verkkokauppaan 10 vaille puoltaöin. Mietin nopeasti mitä hyödyllistä tarvitsisin. Nipalle kesäihottumaloimi sekä ratsastus saappaat. Pikainen selaus saapas sivulla, mitkä on halvimmat ja siistimmät. Yhdet löytyi, hintaa tarjouksen jälkeen n.100e. Pika mittaus ja ostoskoriin ilman suurempia tuumailuja. Nopea tilaus, ja kello 23.58, tilaus lähetetty! Jäi vielä reilu minuutti tehokasta aikaa ;)

Odotin epäilevästi että saappaat ovat huonot jalkaan. Sillä minulla on pitkä jalkaterä, sekä pohje mutta pieni/kapea pohje.

Ylättyksenä kokeilin sappaita ja naps! Ne istuu täydellisesti, juuri kuin minun jalkaan tehty ja kivat muutenkin. Vaikka ovatkin "halpis" saappaat, eikä mitenkään kauniit jonkun silmään, niin kuitenkin itse tykkään.
Koskaan minulla ei ole kunnollisia saappaita ollut ja nyt olikin jo aika hommata. Nää on vähän paksummatkin niin talvella tarkenee. Tosin en aijo käyttää näitä esim, maastossa, -20 asteen pakkasilla tai muuten vain humputtelu ratsastuksissa. Ensin ajattelin käyttää vain kisoissa ja valmennuksissa mutta ehkä raaskin käyttää kotitreeneissäkin. Huomenna pääsen heti testaamaan kouluvalkkuun ja sunnuntaina estevalkkuun :)!



 








Blogi tänään:
Karvakorvakamut
" Olen Ella, 16-vuotias tyttö Tampereelta. Omistan perheeni kanssa ihanan suomenpienhevostamman nimeltä Pysteliina, josta kerron blogissani. Lisäksi blogiin mahtuu mukaan vuokrahevoseni Nessa sekä muut eläimemme, joihin sisältyy neljä kissaa ja kaksi kania. Tällähetkellä mukana vaeltavat myös neljä pientä kaninpoikasta sekä viisi suloista kissanpentua."

 
 
SANAJAHTI 2014!
 
YSÄHDY 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meetkö veetillä niihin valmennuksiin? :)

Inka kirjoitti...

Veetillä olin kouluvalkussa
Estevalkkuun en päässytkään kun olin kipee.