keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kesän (?) sateisin aika

Vai onko tämä jo syksyn ensi sateita..? Eikai sillä väliä, ulkona sataa kumminkin.
Eilen illalla alkava sade on jatkunut tähän iltaan asti. vettä on tullut iha liikaa, joka paikka lainehtii. Ponit on kyllästyneitä elämää. Yleensä ponien mielestä pieni sade on iloksi, mut mut jatkuva kaato(?) sade ei ole ponien kuin hoitajienkaan mieleen.

Tänään tunnilla olimme Krissen ja Undan kanssa. Ratsastin ihan suosiolla kurahousuissa (tiedätte varmaan miksi) ja se kannatti. Loppu tunnista satoi kaatamalla. Ihmeellisen hyvin Horzen tuulitakki kestää vettä. Tunnin verra sateessa ja loppu tunnin aikana hihat laski veden läpi. Tyytyväinen Horzen laatuun. Minä siis menin Krissellä.

Kentälle mentäessä kentän pohja oli ok kunnossa, mutta upotti varmaan 5cm. Loppu tunnista pohja oli jotain kovempi, märkä, kurainen ja huonossa kunnossa.

Alkuun otimme väistöjä käynnissä ja ravissa. Käynnissä polki hyvin ristiin mutta ravissa alkuun ei tajunnut, lopulta kuitenkin meni suht hyvin. Laukkassa otettiin vastalaukkaa.
lopuksi hypin muutaman hypyn, noin 50-60cm.

Undasta voitte luultavasti lukea lisää täältä, heti kun Helena kerkee postata.

Ira teki Vanessasta ja Väinötä blogin. Blogi on vähän kesken viellä mutta kaikki valmistuu ajallaan!Vihdoin sekin on päässyt blogien pariin. ;) Tältä sinne!

Kuvia tunnista ei ole, koska satoi.
Alla jotain kuvia, joita otin äsken.


Tässä viimeisimmät ostokseni:


Hanskat, näitä siis kaksi kpl.


Vähän käytettyjä isoja kovia harjoja.


Ihania uusia kovia harjoja!


Nämä menee Väinö pojalle :)





Ja tässä muutama kuva ulkonta..


Sadetakille on käyttöä.


Pikkuisen vettä pihalammikossa







Krissen märkä peppu



Ankat kerkesivät juuri lentoon, lammikosta navetan takaa.



<3:llä Inka ja ponit!

2 kommenttia:

ira kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Sateella voi olla tosi tympeä ratsastaa. Millaiset kurahousut sulla on? Mä ostin omani lastenosastolta senttikoossa kun niissä on ne jalkalenksutkin ;)