torstai 26. huhtikuuta 2012

Kisat tulossa!

Elikkäs ilmottauduin maanataina koulukisoihin Imatralle! Imatran ratsastajat järkkää kisat sunnuntaina :) Naapurin Viivi heppa lähtee samaan kyytiin, tai minä lähden samaan kyytiin. Tunti opettajani menee sillä Viivi hepalla, joten minulla on henkinen tuki matkassa :D!  Tänään mentiin tunnilla sitä rataa ja vähän lävistäjiä ym. mitä nyt siihen koulu ohjelmaan kuuluu. Tässä muuten se kouluohjelma, jos joku haluu sen kattoo.. Sitten kaiken huipuksi oon ekana, ja kisat alkaa klo: 10.00. Oon sillo viel niin uninen et unohan radan varmaan kokonaan!! Help!!
Tuossa se lähtölista myös: klo 10.00

1. Inka Uronen – Hälylle
2. Kamilla Kotiranta – Shila IRa
3. Anni Huuskonen – Villam IRa
4. Jenna Hartikainen – Villivire HUBS
5. Noora Loikkanen – Black Jack EKR
6. Krista Rautio – Jade Kitt EKR
7. Vilna Varis – Tuffe RuoR
luokan ulkopuolella : Mette Kaalimaa – Pajari´s Silvia IRa (ei laukkoja)

No mutta kerron vähän tästä viikosta..
Lauantai 

Silloin kerroin viimeeksi että lähden sen naapurin(Jennan) ja sen ponin kanssa maastooon. Jenna ajoi ja minä ratsastin Halilla. Käytiin aika pitkä lenkki (siis toso pitkä :D) alku menomatkasta Hali meni suht hyvin ei pukitellu ku muutamasti, pikku pukkeja. Silta oli aluksi "muka" kauhea, mutta ihan hyvin meni senkin yli, ei tarvinnu pelätä sit yhtään! Myös yhes vaihees kenkäki lens Halin etukaviosta ku vauhti oli niin hurjaa. Kotiin kun käännyttiin vauhtia löyty taas lisää, vaikka poni näytti kauheen uupuneelta. Pukitteli ym. Viiminen mäki mentiin viellä täyttä kiitoa, voi sitä vauhdin hurmaa! Oli poni kotona niiiiiin uupunut että.


 Sunnuntai
Ira lähti ajamaan Juicea ja lähdin Halin kanssa mukaan ratsastaen, tälläkertaa ei käyty pitkällä lenkillä. Mutta rauhallisempi poni oli kuin edellisenä päivänä.

Maanatai
Tuohon pihatielle päätin rakentaa esteen, aluksi pienen mutta nostin sitten vähän. Ihan hyvin Hali hyppäsi, mutta kiersi esteen pari kertaa toisesta suunnasta. Ratsastin jonkuun 30min.

Tiistai
Ajattelin mennä siihen naapurin kentälle ratsimaan ettei poni kyllästy maastoon/piha tielle ratsastamiseen.. Alkuun Viivi heppa oli kaverina mutta sit se lähti pois. Hyvin Hali meni. Tein ympyröitä, voltteja, ym. Laukkasin pitkän sivun/tein siihen pitkänsivun keskelle ympyrän laukassa.




Keskiviikko
Ajattelin taas hypätä Halilla koska parit estekisat on tulossa.Mutta niistä sitten ensviikolla lisää ;) Hyppäsin muutamasti 60cm ja pienempiä.

Torstai
Eli tänään kävin tunnilla ja siitä taisinkin jo mainita jotain tuolla ylempää. Mutta ihanasti poni meni ja kiltisti! Ihana poni taas (toistaiseksi) :D <3


Majakka ja perävaunu :D



Harmi kun en ole vielläkään saanyt niitä ratsastus kuvia, mutta yritän mahdollisimman pian saada niitä!
Valokuvaaja (miu kaveri :D)  on ensiviikolla kiireinen mutta seuraavalla viikoolla tulee kuvaamaan miun tuntia :) Ja luultavasti ensviikon estekisojakin!

Ei kommentteja: